Rhevolec BV

Is een leverancier met een duidelijke focus op het leveren van oplossingen voor het ophangen en afspannen van bovenleiding- en hoogspanningsystemen. Opgericht in 1977, ontwikkelt en levert Rhevolec al meer dan vier decennia lang kwalitatief hoogwaardige producten en diensten voor het hoog- & middenspanningsnet en de railinfrastructuur in de Benelux. De opgebouwde kennis van de specialistische markten die wij (be)dienen en de intensieve samenwerking met een internationaal netwerk van gerenommeerde fabrikanten heeft erin geresulteerd dat wij dé specialist zijn op dit gebied.

Rhevolec, al jaren dé specialist in bovenleiding- en hoogspanningsystemen’

Visie

De toenemende afhankelijkheid van onze samenleving van een betrouwbare en ononderbroken levering van elektriciteit in combinatie met de transitie naar een duurzame en CO2-neutrale energievoorziening heeft ons geïnspireerd en aangezet om met ons bedrijf een maximale bijdrage te willen leveren. Dit houdt in dat wij er continu aan werken om voor onze markten (hoog- & middenspanning- en railinframarkt in de Benelux) een optimaal assortiment samen te stellen waarmee wij onze klanten maximale beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid kunnen garanderen. Verder zullen wij, in samenwerking met onze (internationaal) gerenommeerde partners, zorgdragen dat innovaties worden omgezet in gewaardeerde product- en diensten introducties. Samengevat zien wij het als onze taak om onze klanten maximaal te ondersteunen bij het zorgdragen voor een betrouwbare, ononderbroken, duurzame en CO2-neutrale energievoorziening.

 

 

Missie

Rhevolec is verantwoordelijk voor het maximaal ondersteunen van klanten bij energievoorzieningsvraagstukken. Samen met onze partners zetten wij ons 24/7 in om oplossingen uit te werken en producten & diensten te leveren op het gebied van het ophangen en afspannen van bovenleiding- en hoogspanningsystemen. Dit doen wij door:

  • te luisteren naar onze klanten;
  • continu te werken aan een kwalitatief sterk assortiment en een volledig dienstenpakket;
  • te innoveren;
  • samen te werken met internationale gerenommeerde partijen;
  • te focussen op onze kernmarkten, hoog- & middenspanning en railinfrastructuur;
  • te doen wat wij beloven.

Samen met onze professionele medewerkers en partners staan wij garant voor innovatie, kwaliteit en service…….’Connecting Energy’.

Kwaliteit

Rhevolec werkt uitsluitend samen met (internationaal) gerenommeerde partijen, zogenoemde A-merken en concentreert zich op het leveren van kwalitatief  hoogwaardige producten en diensten. Door onze ervaring, wij ontwikkelen en leveren al meer dan vier decennia, producten en diensten, aan de hoog- & middenspanning en railinfrastructuur, zijn wij als geen ander op de hoogte van de voor deze markten van toepassing zijnde kwaliteitseisen. Dit heeft erin geresulteerd dat wij over een compleet en uitgebreid assortiment beschikken dat voldoet aan de gestelde producteisen van de hoog- & middenspanning en railinfrastructuur. Hiermee is Rhevolec bij uitstek de leverancier voor partijen die leveren aan de spoorweg- en netbeheerders in de Benelux.

 

 

 

Kom langs voor een goed gesprek en een kop koffie.

U bent welkom op de Fornheselaan 120A in Den Dolder. U kunt natuurlijk altijd bellen of mailen.

Rhevolec BV
Fornheselaan 120A
3734 GE  Den Dolder

Neem contact op