Ben jij een aanpakker en zie je problemen juist als uitdagingen? Kan jij niet wachten om mee te bouwen aan een groeiend bedrijf? Wil je een veelzijdige baan waar jouw kwaliteiten goed van pas komen? Ga aan de slag bij Rhevolec BV in Den Dolder! Wij zoeken een hoofd bedrijfsbureau die de dagelijkse operationele (logistieke) leiding op zich neemt.

Bedrijfsprofiel
Rhevolec BV is een snelgroeiende flexibele organisatie die zich kenmerkt door een platte structuur, “down to earth” mentaliteit en met een duidelijke focus op het leveren van oplossingen voor het ophangen en afspannen van bovenleiding- en hoogspanningsystemen. Opgericht in 1977, ontwikkelt en levert Rhevolec al meer dan vier decennia lang kwalitatief hoogwaardige producten en diensten voor het hoogspanningsnet en de railinfrastructuur in de Benelux. Hierbij wordt getracht om een maximale waarde toevoeging te creëren voor zowel klanten als leveranciers. De opgebouwde kennis van de specialistische markten die Rhevolec bediend en de intensieve samenwerking met een internationaal netwerk van gerenommeerde fabrikanten heeft erin geresulteerd dat Rhevolec dé specialist is op dit gebied.

Wat ga je doen?
Het bedrijfsbureau geeft invulling aan het primaire bedrijfsproces binnen de organisatie. In nauwe samenwerking met de andere disciplines binnen de organisatie wordt ervoor gezorgd dat alle operationele werkzaamheden zo effectief en efficiënt mogelijk worden uitgevoerd, waarbij de nadruk ligt om processen continu te verbeteren en zo veel mogelijk te automatiseren.

De functie van hoofd bedrijfsbureau heeft zowel een commercieel als een operationeel karakter waarin hij/zij de dagelijkse gang van zaken binnen de organisatie beheert. Als hoofd bedrijfsbureau ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de primaire bedrijfsprocessen van Rhevolec, bestaande uit: in- en uitgaande logistiek, opslag en voorraadbeheer, productie en assemblage, (after sales) service en de operationele in- en verkoop. Het signaleren van verbetermogelijkheden, beoordelen van verbetervoorstellen van de leidinggevenden/medewerkers en het doorvoeren van verbeteringen behoort tot de verantwoordelijkheden van het hoofd bedrijfsbureau. Je rapporteert rechtstreeks aan de eigenaren van Rhevolec.

Wie zoeken wij?
Als hoofd bedrijfsbureau beschik je over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. Je bent ervaren en kundig op het gebied van leidinggeven en communiceren met verschillende disciplines. Je beschikt over een goed praktisch inzicht waarmee je in staat bent om problemen zelfstandig op te lossen. Daarnaast beschik je over een:

• Afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur HTS-Elektrotechniek, HTS-Werktuigbouwkunde, HBO-Logistiek. MBO(+) aangevuld met relevante praktijkervaring behoort tevens tot de mogelijkheden;
• Ervaring in een commerciële/operationele/logistieke functie;
• Ervaring met assemblage en productie;
• Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Goede beheersing van de Duitse taal is een pré;
• Technische- en/of logistieke achtergrond;
• Goede kennis en beheersing van MS-Office en affiniteit met ERP systeem (Exact Online).

Competenties:
Plannen en organiseren, klantgerichtheid, stressbestendigheid, zelfstandigheid en commercieel vermogen.

Dit bieden wij:
Een uitdagende functie bij een groeiend en ambitieus bedrijf met hoogwaardige en innovatieve producten en diensten. Wij zijn trots op de prettige cultuur waar teamwork en een ‘down to earth’ houding centraal staan.

• Een functie met uitzicht op een vast dienstverband;
• Een uitdagende functie met ruimte voor ondernemerschap en ruimte voor eigen initiatief;
• Een collegiale en professionele werksfeer;
• Persoonlijke ontwikkeling in een internationale organisatie;
• Opleidingsmogelijkheden;
• Een marktconform salaris.

Interesse?
Herken je jezelf in dit profiel en in deze uitdaging, dan nodigen wij jou graag uit te solliciteren! Voor nadere informatie kun je telefonisch contact opnemen met Mohammed Soussi via +31 (0)30 – 30 30 090 of via email m.soussi@rhevolec.nl. Is deze functie niet de jouwe, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan vooral door.

Kom langs voor een goed gesprek en een kop koffie.

U bent welkom op de Fornheselaan 120A in Den Dolder. U kunt natuurlijk altijd bellen of mailen.

Rhevolec BV
Fornheselaan 120A
3734 GE  Den Dolder

Neem contact op